31 Ağustos 2018 Cuma

PASTANE SUPANGLESİ

3 su bardağı süt
1 paket sıvı krema
Yarım su bardağı nişasta
2 yemek kaşığı dr. Oetker dark kakao
1 tatlı kaşığı nescafe
Yarım su bardağı toz şeker 

OCAKTAN ALDIKTAN SONRA İÇİNE;
Yarım su bardağı toz şeker
80 gr. Bitter çikolata
Çeyrek su bardağı soğuk su
Vanilya

HAZIRLANIŞI;
Ocaktan aldiktan sonra içine eklenecekler hariç tüm malzemeyi bir tencereye alalım. Çırpıcı ile pürüzsüzleştirelim ve ocak üzerinde devamlı karıştırarak kıvam almasını sağlayalım. 
Kaynayan supangleyi ocaktan alalım. Çikolata, su, vanilya ve kalan toz şekeri ilave edip karıştıralım.
Arada bir çırparak soğutalım. 
Kuplara pay edip buzdolabına kaldıralım. Birebir pastane lezzetinde garanti ediyorum👍
AFİYET OLSUN...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder